Сглобяеми къщи

Компания „ВилМар 63” ЕООД е официален  представител на  „EKO Living House”-  производител на сглобяеми къщи.

Сглобяемите къщи са изключително практично решение за всеки, който иска да спести време и средства в строителството на жилище, без това да се отразява на качеството на сградата.

Предимства на сглобяемото строителсто

  • Отлична топло и шумо изолация
  • Ниски разходи за отопление и електричество
  • Кратко време за изграждане – 40/50 дни до ключ
  • Изключителна земетръсна устойчивост на конструкцията – 9-та степен по скалата на Рихтер

Строителството се извършва със  SIP панели / структурно изолационни панели/, които са основен елемент в конструкцията на сградите  –  за изграждане на стени – външни и вътрешни, подове и покриви на жилищни и търговски сгради.

От съвместната работа на, „EKO Living House” и компания „ ВилМар63” ЕООД, вие получавате желаният дом.

„EKO Living House”  изработва:  направа на фундамент,  производство и монтаж на сградите  до груб строеж , изготвяне на пълна проектна документация необходима за разрешително за строеж, Независим Строителен Надзор до  акт 15 и акт 16, срещу сключен Договор за изработка.

Компания „ВилМар 63” ЕООД  изработва:  всички довършителните работи като: полагане на покривно покритие /керемиди – битумни или керамични/,  дограма, Ви К, електрозахранване, гипсокартон, външно саниране, минерална мазилка и други, срещу сключен Договор за изработка.


Сглобяема къща – 26 m², 1 етаж

Искате да прекарате цялата си почивка на на море или близо до някой язовир? Защо не, предлагаме ви нашето симпатично бунгало, в което можете да прекарате желаната от вас ваканция на любимо място. Снабдено със всички удобства, то нито за миг няма да ви лиши от нормалния ви начин на живот.


Сглобяема къща – 46 m², 1 етаж

Стандартна едноетажна сглобяема къща, която включва в себе си кухня, трапезария, спалня и баня. Къщата разполага с изключително красива и просторна покрита веранда, на която може да се излезе от спалнята и трапезарията.

Има възможност за изграждане на допълнителни стаи и обекти, които могат да бъдат изготвени по различен начин, спрямо желанията и изискванията на клиента.


Сглобяема къща – 54 m², 1 етаж

Малка, едноетажна сглобяема къща състояща се от дневна с кухненски бокс и трапезария, самостоятелна спалня и обслужващи помещения. Подходяща за вила в планината или на море, тази къща се ползва със симпатиите на доста широк кръг от хара които я предпочитат.

Проектирана е с открита тераса, на която според желанията на клиента може да се предвиди пергола.


Сглобяема къща – 70 m², 2 етажа

Двуетажна къща, с дневна, кухня и трапезария в общо пространство на първия етаж, и две спални с баня на втория етаж. Къщата е решена в стилистиката на възрожденска къща- с каменна облицовка на първия етаж и с двустранен еркер, обкантен с дървени рамки.